Hier vindt u mijn

Massagebehandelingen

Fascia, Ontspannings- Sportmassage, Energetische behandeling

Feit

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat aanraken een positief effect heeft op herstel en bevorderd genezing.

Een massagebehandeling bevordert het ontspannen en soepel worden van de spieren, het afvoeren via bloedvaten en lymfesysteem van afvalstoffen, het bewustwordingsproces van lichaam en geest.

Massage behandelingen

Duur: 60 minuten

Uitgangspunt bij een massagebehandeling is het herstellen van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam.

Jouw lichaam is een wegwijzer naar heling. Vaak is er sprake van een disbalans in het lichaam en/of de geest waardoor fysieke klachten, zoals rugpijn maar ook vage klachten als pijntje hier en pijntje daar, of een algeheel vermoeid gevoel, kunnen ontstaan. Deze disbalans beïnvloed jouw dagelijks leven meer dan jij vaak denkt.

Wat mag jij verwachten:

Tijdens de behandeling word jij je bewust van jouw lichaam en waar de spanning zit.

Door diverse technieken help ik het lichaam om de spanning los te laten zodat de energie weer kan stromen en het zelfhelend vermogen wordt versterkt en jij je een stuk lichter voelt. De behandeling is een middel om in contact te komen met jouw lichaam en je bewust te worden van jouw lichaamstaal en is gericht op ontspanning.

Bij welke klachten?

  • Vage pijntjes
  • rugklachten (niet langdurig)
  • aanhoudende stress
  • vermoeidheid
  • zwaar gevoel
  • te veel in je hoofd en “aan” staan
  • niet meer kunnen ontspannen
  • moeite om jouw lichaam te “voelen”

Bij een eerste behandeling vul je vooraf een vragenlijst in en beginnen we met een intake van 15 tot 30 minuten.

Over mij

Ik ben Nicole van Popering,  getrouwd met Peter en moeder van Pascal. 

Met de PijnResetmethode heb ik een waardevolle aanvulling gevonden om mijn cliënten de meest blije versies van hunzelf te worden. Zelf heb ik meer dan 30 jaar rugklachten gehad. Middels deze methode kan ik zeggen dat dat tot het verleden behoort en kan ik mij blij en vrij bewegen.

In mijn leven heb ik, net als velen, de nodige hindernissen bedwongen. Juist door die hindernissen ben ik gaan zien dat ik met mijn energie die hindernissen zag en er geen één te hoog is gebleken. Door het volgen van de opleiding Energetisch Therapeut merkte ik dat ik mensen met mijn energie iets concreets kan bieden. Ik werk holistisch, analytisch en bovenal respectvol. Ik help daar waar mensen “in de zorg klaar, maar niet hersteld” zijn.

Mijn kracht ligt in het energetisch werk, massages kunnen hierbij ondersteunen. Ik ben en blijf zeer geïnteresseerd in de mens: zijn energetisch, anatomisch en fysiologisch lichaam. 

Mijn praktijk heet “Jouw Energie in Balans.” Ik help met mijn energie om jouw balans te herstellen.
Dat brengt jou innerlijke rust.

Nicole

Contact

Abdijberg 63
4707 MZ Roosendaal
reservering@jouwenergieinbalans.nl